Velkommen til Borandia - vi tilbyder bl.a. disse kvalitetsprodukter
 
 

Borandia importerer og distribuerer følgende kvalitetsmærker
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aktuelle produkter
 
CM 2.1
CM 2.1
Computer uden knapper. Cykelfunktioner og ur. Anb. pris kr. 179,00. Funktionsoversigt: CM-funktionsoversigt 2012.pdf
Conti Touring Plus Refleks
Conti Touring Plus Refleks

Et kompakt og super elastiskt gummiindlæg under slidbanen gør dette dæk ekstremt modstandssygtigt overfor flintsten, glassplinter og torne. SecuritySystem punkterbeskyttende indlæg. Refleks på siderne.

Big Seven Carbon XT Edition Sort
Big Seven Carbon XT Edition Sort

Stel: Big 7 Carbon Fiber comp R12. Hjulstr.: 27.5”. Forgaffel: Fox 32 Float remote ready O/C (1.5T) Evolution 100. Kranksæt: Shimano XT 40-30-22. Gear: 30. Skiftegreb: Shimano XT. Forskifter: Shimano XT HD. Bagskifter: Shimano XT. Bremser: Shimano M675 180/160. Anb. pris: 19.998,00.

CM 4.41A
CM 4.41A
CM 4.41A er en super god trådløs cyklecomputer med alle de nødvendige funktioner incl. højdemåler. CM 4.41A er velegnet til MTB da den er fat fork compartibel.  
CM 4.21
CM 4.21
Smart trådløs cykelcomputer. 14 cykelfunktioner, mulighed for kadence og puls.(ekstra udstyr) Anb. pris kr. 399,00. Funktionsoversigt: CM-funktionsoversigt 2012.pdf
KMC X 10 - 93
KMC X 10 - 93

Kvalitets kæde. Kompatibel med: Shimano, Campagnolo og SRAM 10-speed. Half Nickel plated, sølv-grå. X-SP holdbarheds behandlet. X-Bridge yderplader: Superhurtig og glidende gearskift. Leveres incl. genanvendelig Missing-Link samle led.

 
 
S-PRESSO_GT_MY13_DB_nyhed.jpg

Merida laver frivilligt tilbagekald på forgafler på deres S-Presso modeller fra årene 2008 til 2013 (begge år inclusive) Du skal stoppe med at bruge din cykel, og henvende dig til din Merida forhandler. Læs mere i denne skrivelse:  Tilbagekald.  Både Merida og vi er naturligvis meget kede af den opståede situation og undskylder al ulejlighed

 
 
rui costa schweiz.jpg

Lampre-Merida har produceret en video fra Schweiz rundt med fokus på vinderen Rui Costa. Se videoen ved at trykke på linket  Rui Costa i Schweiz rundt.

 
 
altstadweb.jpg

I Tyske Albstad var der i weekenden worldcup MTB race, og for Multivan-Merida var det den Norske superveteran der reddede weekenden, for mens herrene skuffende alle endte uden for top 10 viste Gun-Rita igen at hun har klasse og tog endnu en podieplacering med en flot 2 plads. 

 
 
Dansk-Merida-Katalog-2014-Forside.jpg

Så er Merida kataloget for 2014 klar. Klik på billedet for at se alle des pændende nyheder.

 
 
gdi_bettiniphoto_stage12_ulissi.jpg

Diego Ulissi leverede en overbevisende præstation i Giroens enkeltstart, kun overgået af Uran. Efter styrtet på gårsdagens etape, hvor der også blev tabt tid var det med stor spænding at Ulissi rullede ud på sin Merida Warp TT. Allerede efter den første stigning stod klart at der var noget stort undervejs. Resultatet betød en avancement fra nr. 21 til nr. 14.

 
 
gdi_bettiniphoto_s6_ulissi.jpg

Ulissi beviser med sejren på 7 etape, at han er blandt de aller bedste når målet er på toppen af en stigning. Igen på 7 etape var Lampre-Meridas stortalent først over stregen på en perfekt kørt etapeafslutning. Ulissi kører på Merida Reacto Carbon team.

 
 
ulissi_Girowin.jpg

Lampre-Merida's Diego Ulissi vandt i overlegen stil 5 etape i Giroen. Etapen sluttede med en mindre stigning der dog mod slutningen steg 8%. Klassements rytterne prøvede hinanden af men det var den lille Italiener der med en meget powerfuld acceleration trak uimodståeligt fra ca 300 meter fra mål.

 
 
gun-rita bundesliga.jpg

Efter flere dages regn blev det våd og fedtet affære dan Gun-Rita tog sæsonens anden sejr på sin Merida Big Nine Team, ved at komme først over stregen i Bundesliga præmieren i Saalhausen. Det var en meget svær rute og de stejle stigninger var nærmest umulige at forcerer under de forhold. 

 
 
xco_oetztal_haiming_Gun Rita.jpg

Fra start af løbet trak Gun-Rita fra og kun Annika Langvad kunne følge med, men da Langvad missede et gearskifte på en af de lange stigninger var Gun-Rita væk, og herefter øgede hun sin føring igennem resten af løbet.

 
 
2014_pump_1366nyhed.jpg

Vi har fået nogle nye og spændende pumper på lager, bla. denne High Pressure fodpumper der yder op til 260 psi (18 bar) og en ny suspension pumpe. Se udvalget af pumper her.

 
 
rui costa TT.jpg

Som Portugisisk mester i enkeltstart stiller Rui Costa til start på sin Warp TT i sit hjemlands mesterskabs tricot. Efter en vellykket enkeltstart i Vulta a Agave er der kun rosende ord fra Rui Costa til den flotteste enkeltstarts cykel der er i feltet.

 
 
GP4000S_Draht_schwarznyh..jpg

Grand Prix 4000 S har gjort det igen. I suveræn stil besat de 3 første pladser i det anderkendte Tour magasins nyeste test (Nr.1 2014) Denne gang er det den nye Grand Prix 4000 S II, hvor 700x25c vinder, tæt forfulgt af 700x23c og 700x28c.

 
 
e-pm216-nyheder.jpg
Exustar er på markedet med en ny MTB pedal. PM-216 har en større trædeflade end traditionelle SPD pedaler og derfor en væsentlig forbedret komfort. Pedalen er ligeledes konstrueret således at den let kaster mudder og jord af.
 
 
47 10 71 72