ProfilBorandia ApS importerer og distribuerer kvalitetscykler og -udstyr som du kan finde informationer om på denne side.

Vores produkter kan findes hos udvalgte forhandlere over hele landet.

Vi sætter overliggeren højt når det gælder kundeservice, og derfor kan du altid forvente en kvalificeret betjening, uanset om du kontakter os per telefon eller bestiller online på vores B2B side.

På nogle produkter vil du finde en anbefalet udsalgspris, der hvor det ikke fremgår henviser vi til cykelhandlerne.

Ændringer: Vi forbeholder os ret til øjeblikkelige ændringer af tekniske specifikationer og af priser uden forudgående varsel.
 

NYHEDER
Boks med Lynlapper
Smart boks med 100 stk. selvklæbende lappe. Kan stå på disken .
Continental officiel Tour de France partner
Continental leverer allerede dæk til flere af de allerbedste Pro Tour Teams og det var derfor et naturlig valg at indgå en partnerskabs aftale med det største cykelløb i verden.
Dæk til Hverdagscykler
Continental af gennem årene konstant udviklet og forbedret deres dæk i til hverdagscykler. Det er essentielt at dækket har en solid punkteringsbeskyttelse, har lav rullemodstand samt et godt vejgreb under alle forhold, disse egenskaber har alle Continentals C/T dæk naturligvis. Alle Continentals hverdagsdæk er godkendt til E-Cykler og flere helt op til 50 km/t.
Pigdæk
Vintertid... Vi har stadig et lille lager af pigdæk i størrelse 42-622. Dækket kan bruges på såvel alm. cykler som 29" mountainbikes.
Grand Sport Extra
Så har vi igen kampagnedækket Grand Sport Extra i 25-622 på lager. Måske det bedste vinter racerdæk. Dobbelt lag af NyTech Breaker lige så stærk som Kevlar og det rette valg til den danske vinter.
KONTAKT
Borandia ApS
Dam Holme 13
3660 Stenløse
Tlf.: 47 10 71 72
info@borandia.dk
Klik her for vores mobilside