Vinterdæk til cyklen!!

Oprettet d.

Vinterdæk til cyklen!!

Den mørke og våde årstid giver flere udfodringer for alle cyklister. Der er 3 problemstillinger der skal være i orden når man cykler i denne tid, det visuelle (man skal kunne ses), punkteringsresistens og ikke mindst vejgreb.

Continental har dæk der matcher alle 3 problemstillinger. 

 

1. Det visuelle: For at sikre synlighed producerer Continental en lang række af dæk med et refleksbånd på siden af dækket, disse dæk er primært i klassen Touring/City/Trekking, dækkene leveres i mange størrelser og kan også monteres på MTB og racercykler, endvidere produceres det stærke racerdæk GP 4000S II også med refleks på siderne dog kun i størrelserne 25-622 og 28-622. Du kan finde dæk med reflex på siderne her

 

2. Punkteringsresistens: Stærke bånd under kørefladen udgør punkteringsbeskyttelsen, disse bånd er lavet af forskellige matrialer afhængig af hvad cyklen bruges til, til pendling og ture i byen er det oftes en sej gummikerne der forhindrer punkteringer, skal det gå lidt stærkere bruges enten Vectran (temperatur resistent) eller PolyXbreaker (udviklet med erfaringer fra bilindustrien)

 

3. Vejgreb: Vejgrebet er bestemt af gummiblandingen og af køreflade design, det kan være farligt at køre rundt med et dæk med høj punkteringsresistens, hvis det fuldstændig mister evnen til at stå fast i vådt, fedtet eller koldt føre.

 

Top Contact Winther er dækket der er udviklet til vinterkørsel (akurat som vinterdæk til bilen), fine lameller og en gummiblanding der er fremstillet til brug i kolde perioder får du et dæk der står markant bedre fast, og med den temperatur resistente Vectran som punkteringsbeskyttelse, får du et dæk der ikke ændre struktur under kolde forhold. Se Top Contact Winther II Premium her.